Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

SytykkeitäHips hei... Sainpas aikaiseksi kokeilla näitä jo monessa blogissakin "mainostettuja" sytykesipsejä. Helppoa oli tehdä ainakin, saapi sitten nähdä miten toimivat käytössä. Ainakin kovasti on toiset kehuneet toimivan. Äiti oli kerännyt monenkirjavia kynttilän pätkiä, mutta tällä kertaa poimin niistä käyttöön vain oranssihtavat. Ihanaa liilaakin siellä pussukassa oli. Sitä tarvii varmaankin seuraavaksi kokeilla. Tää oranssi kyllä olis sopinut paremmin syksyiseen sytyttelyyn ja liila nyt lumiseen talveen. 


Pakko oli jälleen kuvailla kissan tassuja, ne vaan on niin ihanat, suloiset, pehmeät....


4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä käteviä eikä tarvi niin paljoa taiteilua kuin sytykeruusut,
  Kissantassuja ei voita mikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin hakemassa kaupassa lisää vanulappuja, sormet syyhyy tekemään lisää sytykkeitä. Seuraavaksi sitä lilaa ehkä. Toimivat kyllä hienosti.

   Poista
 2. Hauska idea tuo sytykesipsi! Täytyykin seuraavaksi kokeilla. Olen tehnyt niitä sytykeruusuja, mutta nämä voisivat olla vaihteeksi ihan kivat! Siis vanulappujako kastetaan sulaan kynttilään?
  Kivalta näyttää blogisi!
  Jäin siis lukijaksi ja toivotan sinut tervetulleeksi kurkistamaan minunkin blogiini: http://villejalupiineja.blogspot.fi/
  Terv. Marita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne ;). Kannattaa kokeilla näitä sipsejä ja on tosiaankin helppo tehdä. Kuumensin kynttilänjämät vanhassa kattilassa sulaksi ja sitten kastoin vanulapun kunnolla sulaan steariiniin. Mulla ei ollut mitään pihtejä niin käytin puista pyykkipoikaa apuna vanulapun kastamisessa. Kastamisen jälkeen laitoin leivinpaperin päälle jähmettymään. Nopeeta hommaa :)

   Poista