Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Klassista tunnelmaa kylpyhuoneeseenKlassisesta kylpyhuoneesta haaveileville kylpyhuoneen remontointia suunnitteleville on avattu uusi, perinteisiin englantilaisiin kylpyhuonekalusteisiin erikoistunut verkkokauppa osoitteessa www.klassinenkylpyhuone.fi

Kaupan tuotemerkkeihin kuuluu tällä hetkellä englantilainen Burlington Bathrooms, jonka johtoajatuksena on 1900-luvun alkupuolen muotokieli tämän päivän tekniikalla varustettuna. Päivittäin kasvavassa valikoimassa on WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita ja muita pienempiä kylpyhuonetarvikkeita. Maininnan arvoisia ovat erityisesti kauniit WC-istuimet, joiden joukosta löytyvät myös nykyään niin harvoin nähdyt yläsäiliö-WC:t. Kannattaa käväistä katsomassa ja inspiroitumassa.

Ollaan vierailtu eräässä vanhassa koulussa, johon oltiin juuri vähän aikaa sitten remontointu uusi wc/pesuhuone aikaa kestävällä klassisella tyylillä. Sopi kyllä hienosti vanhan koulun tunnelmaan. Valitettavasti mulla ei ollut kameraa reisussa mukana, jotenka kuvia ei tällä kertaa ole. Seuraavalla vierailulla sitten.

Verkkokaupassa muuten kaikille tuotteille on maksuton kotiinkuljetus Suomessa. Keskimääräinen toimitusaika on 4-7 päivää. Tällä hetkellä verkkokaupassa avajaistarjouksia.


Etusivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti