Tammirinne

Tammirinne

maanantai 29. joulukuuta 2014

Hakusessa talvipopot


Koitan monesti parhaani mukaan lykätä välttämättömiä kenkähankintoja. Olen kyllä tiedostanut koko syksyn, että sellaset talvikengät tarvitsis hommata, joilla töissäkin pärjää lasten kanssa pihalla, mutta... Kenkien ostaminen on niin vaikeeta. Se, että löytäisi mieleisen näköiset, toimivat ja oikean kokoiset on melko mahdoton yhtälö. Tai siltä tuntuu. Nytkin tietty vaadin talvikengiltä liikaa. Se lisäks, että olisivat lämpimät ja loskakelin kestävät olis kiva, että niillä vois lähteä kävelylenkille ja esim. metsään tallustelemaan. En millään raaskiis ja haluis ostaa monia kenkiä eri tarkoituksiin. Vuosi sitten löysin hyvät talvisaapikkaat. Maksoivat kyllä, mutta oon ollu tosi tyytyväinen Riekerin alle polven saapikkaisiini. Niillä on hyvä kävellä vaikka koko päivän ja ovat karvavuorenssa ansiosta mukavan lämpimätkin. Mutta noi työssäkäytettävät hoh hoijaa!

Omistan varpaat, jotka jäätyvät tosi nopeasti. Oon tainnut niitä aika hyvin nuorena palelluttaa, kun kaverin kanssa piti hillua "kirkolla" (paikkakuntamme keskusta) pakkasesta huolimatta mahdollisimman pitkään. Muistan hyvin sen, kun ei millään olis halunnut lähtee kotiin, mut samalla jo vähän pelotti et varpaisiin, tulee kunnon paleltumia. Tuntuoa ei tässä vaiheessa ollut  varpaissa ollut pitkään aikaan. Töissä ei auta vaikka pitäisi pelkkiä villasukkia kengissä ja huolehtisi siitä, että kengät ovat riittävän tilavat, silti jalat jäätyy nopeasti. Olen kokeillut Kuomia, mutta ei toiminut työoloissa. Ja muutenkaan en oikeen tykkää Kuomien ulkonäöstä aikuisella.

Oliskos teillä vinkkejä hyvistä talvikenkä vaihtoehdoista. Kävin tänään kiertelemässä aleja ja koitinkin muutamia kenkiä, mutta ei oikein sopivia tullut vielä vastaan. Katsotaan, jos huomenissa jaksaisin lähteä Turkuun katsomaan, josko siellä onnistaisi ;). Flunssaa vaan pukkaa sen verran, että voipi huominen lähteminen jäädä. Tosi paljon tuntuu ihmisen sairastavan tällä hetkellä, kun tuttuja kuuntelee, höh!

2 kommenttia:

 1. Voin , tunnen tunteen, itsekin päiväkodissa yötä tehneenä....varpaita palelti aina...ja sellaisia kenkiä ei löytynytkään, et ois kelvanneet...työkaverit kehotti ostamaan huopikkaat, mut ei sopinut miun"tyyliin"...en tiijä sit oisko auttanut....nyt on kyllä tullut lapinasmalliset huopikkaat myyntiin...monia eri värejäkin en vain muista mistä niitä saa tilattua..blogista.."..Susannan työhuone"...voisit saada tietoa kuselemällä...
  Onnea uuteenvuoteen☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä :) täytyypi käydä katselemassa millaisia huopikkaita olisi. Varmasti olisivat lämpimät onhan ihmiset käyttäneet niitä jo kauan. Niissä on vaan tänne lounaissuomen talvioloihin se huono puoli, että loskassa eivät vissiin toimi :(. Täällä kun nuo talvet tuppaavat olemaan aikast vaihtelevia. Eilen - 22 ja tänään + 2 huh. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista