Tammirinne

Tammirinne

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Eka huone


 
Kotia on alettu rakentaa kodinhoitohuoneesta. Jotenkin vaan tämä tila tuntui sopivan siihen tarkoitukseen valmiine tasoineen, kaappeineen ja altaineen. On varmaankin joskus tarkoitettu keittiöksi, mutta mielestäni tila oli siihen liian pieni. 

Ikkunasta muuten puuttuu vielä lasi ja ruudukot, pistää aika paljon silmään toi puute näin kuvassa.

Seinät on siis maalattu ja "paneloitu". Lattialistat ja peneelilistat on laitettu sekä kattoon pienet parrut. Sitten vähän pikkutavaraa sinne sun tänne. Laatat on leikattu Lantliv lehdestä ja liimattu pahville samoin Skafferi kyltti. Jep ei oo ihan ruokakomero toi kaappi, mut kun kyltti niin sopii siihen oveen. 


Lankarasia on tehty osittain Marian (alla lisää) ohjeiden mukaan samoin lankakerät. 

  

Hieno Maria Malmströmin  kirja Nukkekoti Väinölän tapaan antaa vinkkejä ja inspiraatiota nukkekodin remontoimiseen ja sisustamiseen. Kannattaa lukea, jos nukkekoti harrastus kiinnostaa.
Seinähyllyn tein ylijäämäviilupaloista ihan liimaamalla. Taivutin koukut naijausraudasta ja liimasin kiinni. Kori on taivuteltu rautalangasta ja lakanat on leikattu vanhasta lakanakankaasta.  Kummasti sitä alkaa katselemaan kaikkea sillä silmällä, et mitä vois hyödyntää missäkin...


Laatikko on tehty talouspaperirullasta ja maalattu akryylivärillä. Koristeet tein puuväreillä vähän hätäisesti.
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti