Tammirinne

Tammirinne

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Uusi projekti


... ja projekti on todellakin aikamoinen, vaikka kooltaan ei suuren suuri olekaan. Pientä näpräämistä (sorminäppäryys joutuu testiin), suunnittelua, sovittelua, purkua ja uuden rakentamista. Pienoiskoossa talon remppaa ja sisustamista. Hih. Aika mielenkiintoista ja täysin mukanaan vievää touhua.

Aiemmat tapettikerrokset kertovat talon tarinaa. Taidanpa jättää johonkin seinään hiukan vanhaa näkyviin.

Talon alakerrasta paljastuivat puulattiat. Melkoisesti täytyy vaan vielä liimaa rapsutella pois pinnalta.


Olisko alun perin tehty keittiöksi tämä turkoosi-valkoinen huone. No mun remontissa siitä tulee kodinhoitotila. Tässä kuitenkin jo yksi pieni talon asukki omassa korissaan köllöttelemässä.


Hmmm. Talonvahtikin on jo paikalla. Ihan englannista asti tullut terrierinpentu.

Ja sitten itse taloon, joka löytyi kirpparilta viikko sitten. Ei mikään kaunis ilmestys, mutta sen kanssa pääsee koittamaan riittääkö innostus ja kärsivällisyys edes näiden neljän huoneen remontoimiseen ja sisustamiseen. Suunnitelmia olis vaikka ja kuinka, katsotaan mitkä toteutuvat. Yläkerran kodinhoitotila on jo saanutkin paljon uutta... siitä kuvia myöhemmin.


3 kommenttia:

 1. Innolla odotellaan talon edistymistä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on just suunnitteilla samanmoinen projekti, toteutusaikataulu on täysyin auki, mutta onneksi tuo talo tuossa nököttää, eikä häviä minnekään. Uskon, että tuo sinun talosi tulee samaan kauniin ulkomuodon, sisuskaluista puhumattakaan!

  VastaaPoista
 3. Niin minäkin odotan innolla talon edistymistä, heh. Oli kyllä jo yks ilta et mun oli pakko kantaa talo pois silmistä, etten koko ajan suunnittelisi ja tekisi sitä. Ihan pakko pitää taukoa, huh. Jotenkin sitä vaan niin uppoutuu hommaan ja muut jutut jää tekemättä.

  Totoeuttamaan vaan omaa projektia, kun sellaine aika liikenee. Vie kyllä mennessään toi homma.

  VastaaPoista