Tammirinne

Tammirinne

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Muutosta "kuistille"


 Ollaan viime viikolla raahattu varastohyllyjä alas ja ylös mäkeämme, heh! Ensin tarkoituksena oli vaan yksinkertaisesti viedä viisi korkeaa varastohyllyä ylhäältä autotallista alatalliin. Päädyimme kuitenkin sahaamaan kahdesta säilytyshyllyt tietsikkahuoneeseen. Tarkoituksena laittaa ne piiloon kaappien taakse ilman maalaamista jne. Sahattuamme ne syntyi idea hyllyjen loppuosan käyttämiseen kuistin kukkapöytinä. Tässä nyt sitten kuvallista materiaalia siitä projektista.

Puunväriset hyllyt saivat pintaansa harmaan vedellä ohennetun Tikkurilan Helmi kalustemaalin.

 
 Vanhanajan maalikartta sävy 359x

Tarkoituksena oli saada hyllyjen pintaan mahdollisimman smanlainen sävy kuin samalla seinällä olevassa vanhassa seinähyllyssä. Ihan ei kyllä onnistunut. Olisi tarvinnut olla hieman rusehtavampaa maalia. Oliskohan alla oleva sävy ollut toimivampi ratkaisu, tai näiden kahden sekoitus?


Vanhanajan maalikartta sävy 319x

 


 No lopputulos on nyt kuitenkin tämä ja ihan ok vaikkei täydellinen olekaan. Ja niin muuten ei se hyllyprojekti ihan  tähän loppunut. Työhuone sai nimittäin kyllä ne omat hyllynsä maalattuina kertaa neljä pientä hyllyä ja yksi iso. Maalaamista siis riitti. Tällä kertaa ihan listavalkoisella mentiin. Kuvia työhuoneen muutoksesta voin laittaa kunhan saadaan ihan valmiiksi. Voipi mennä tovi.


3 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmaa kuistilla.Ihan täydellistä.

  Kiva blogi sinulla,jään ehdottomasti lukijaksi.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat tuunaukset...ja tunnelma kuistilla on mahtava:)

  VastaaPoista
 3. Kiva et olette tykänneet. Itse kun olen vähän epävarma ton muutoksen onnistumisesta. Mut joo ihan hyvä se on. Taidan olla tällainen jahkailija.

  JaanaElina: Lisää lukijoita on niin mukava saada :)

  VastaaPoista