Tammirinne

Tammirinne

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Viikonlopun viettoa

Taas on lauantai aamu aloitettu kupillisella kahvia (toinen menossa), ihanien blogien tutkailulla ja tulevan päivän suunnittelulla. Energiaa olis kaikkeen kivaan puuhailuun :) Tänään olis tarkoitus lähetä ANTIIKKI- JA KÄDENTAIDOTMESSUILLE Turkuun, Jee, jee! Ainakin viime vuonna, kun ekaa kertaa kävin, niin siellä oli kaikkea kivaa katseltavaa. Ja jotakin pientä oli kotiin tuomisinakin. Nyt ei kyllä tarttis olla, koskapa joka paikka on jo NIIN liian täynnä.

Tekemistä mitä ajattelin tähän viikonloppuun vois olla pääsiaisruohon (tällä kertaa ohran) istutus. Sit olis kiva hakee joku helmililja tai vastaava puutarhalta. Myös halusin kokeilla Hildurin ehdottamaa tapetin laittamista valokuvan taustaksi. Jotakin keväistä sellaista vois tehdä! Ja Henun tulitikkulaatikoita vois kans koittaa päälystää keväisin värein tietysti. Mitäpä muutakaan tähän vuodenaikaan voisi olettaa.

Vähän viime keväisiä kuvia ...2 kommenttia:

 1. no mitäs tarttui messuilta mukaan?;)
  Varmasti siellä oli paljon kaikenlaista ihanaa katsottavaa.
  Vitsi nuo kuvat ovat niin keväisiä verrattuna tuohon tän hetkiseen lumimyräkkään!

  t. Henu
  p.s. tahtoo paaaksun kissan:)

  VastaaPoista
 2. :) itseasias en ostanu mitään. Usko yai älä. Voishan se lumentulo joo jo lakata. Mut kivaa ku on jo niin paljon valostunut. Jaksaa paljon enemmän tai huomaa ettei tarvii unta ihan niin paljoa ku syksyllä.

  VastaaPoista