Tammirinne

Tammirinne

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tapetteja osa 2: Vihreää...


Nyt olis vuorossa vihreän sävyiset kaunistukset tai kauhistukset. Riippuen vähän mausta ja mallista. Heh! Tää eka on mun mielestä hieno. Sama kuosi oli myös sinisen sävyisenä ja siitäkin tykkäsin.
                                        
3.
4. 

Täst alimmaisesta voisi saada ihan kivan korttipohjan ja miksei muistakin saisi. Tarviis vaan olla aika yksinketainen kuva, jottei tuu liikaa noinkin voimakkaiden taustojen kanssa.


Näissä taas kivat sävyt mielestäni :)
Sitten tuota huh, huh puolta vähäsen yllä ja alla...

10. 

Ja paluu rauhallisiin malleihin...

13. 

Kertokaapa vähän mitkä mallit teidän silmäänne miellyttävät ja mihin voisitte tapetteja käyttää? Joskus on kiva esim. jos saa jotakin hienoa jäännöstapettia rullallisen niin päälystää kenkälaatikko sillä. Tulee hienoja. Ja sitten töissä lasten kanssa ollaan käytetty vihkojen päälysteinä, maalausten alustoina niinkuin kehyksinä jne. Tapeteista on moneen ja ovat usein tosi paljon hienompia väreiltään kuin valmiit askartelukartongit ja paperit. Onneks kyl niitäkin on jo alettu tekemään myös pehmeämmillä sävyillä ja enemmän "luonnonmukaisemmiksi".

3 kommenttia:

 1. MOikka!
  tuo 4. tapetti näyttää kovin tutulta. Voisin veikata, että sitä on meillä salissa.
  Musta tapetti nro 14 olis kaunein seinällä. En oikein uskaltais pistää 9. tai 11. seinälle....mutta varm. johkin pienemmälle alalle voisivat olla kivatkin:)
  Tapettia voisi laittaa ilmoitustaulun tms pohjaksi tai sitten käärepaperiksi vaikka tulitikkuaskin tai suklaarasian päälle. Joo varm. aika apinoituja ideoita, mutta muuta ei nyt tuu mieleen:)
  t. Henu

  VastaaPoista
 2. Moikka Marika! Olitpa taas kerran osannut loihtia kauniita persoonallisia kortteja!!! Joskus olen repinyt (siis repinyt, en leikannut) valokuvaan ja kehykseen sopivan paspiksen tapetista. Hildur ps. meidän lapset olivat ihan intona kanapossulinnusta:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksii kommenteista :)Numeron 14. mäkin voisin seinälle ajatella laittavani. Sellaset pienet tulitikkuaskit vois ollakin kivoja, töissäkin vois sellasia päälystää ni saisivat tehdä mieleisensä aarrerasiat. Hyvä idea!

  Toi kuvan tausta on kans kiva idea, tarvii kokeilla. Oon aikasemmin laittanu ihan vaan ruskeeta paperia taustaksi kuville, mut tapettikin vois olla kiva. Hyvä jos lapset innostu väkertää lintuja :)

  VastaaPoista