Tammirinne

Tammirinne

torstai 4. helmikuuta 2010

Jääkoristeita

 

Töissä tehtiin lasten kanssa jäisiä koristeita pihapuuhun. Tehtiin ihan yksinkertaisesti vesiväristä ja vedestä sekoitus maitopurkkiin, laitettiin ripustusnaru paikoilleen ja ulos pakkaseen jäätymään. Ihan mukavia tuli, lasten maailmaan sopivia väreiltään. Jos kotiin tekisin vastaavia niin taitaisin käyttää hennompia värejä tai sitten ihan värittömiä ja jonkin muun muotoisia.
  
  
  
  
 
Tässäpä niitäolisi pieni kokoelma. Joku sanoi, että on tehnyt vastaavia jogurttipurkkeihin. Tuli mieleen et josko kokeilis jotenkin niin, et sais sen sitten jäätyneenä roikkumaan jogurttipurkin suuaukko alaspäin. Tulis ihan sellasen lampun näköinen. tarvii koittaa kehitellä siihen narusysteemiä jotenkin :) Suklaarasiamuottiinkin voisin vähän kokeilla, mut sit kyl väri tarvii olla varmaan vaan vedenväri.

2 kommenttia:

  1. Hei Marika! Ajattelin ottaa opiskelijoille jäädytyskuvia luovantoiminnan kurssia varten, mut taidankin näyttää kuvat suoraan sivuiltasi:. Kuvat laseista etc. olivat hauskasti otettu, persoonallinen näkökulma ja esille asettelu! Itse olen alkanut kuvata remppaa ja talvista merimaisemaa tulevaa Silakkalablogia varten ja muhitella päässäni sen yhteyttä Luomuksiin;). Intuitiivisia kuvaushetkiä Sulle! toivoo Hildur ps. minulla on kaksi Kata ja koristele kauniisti kirjaa, lahjoitan toisen sulle, jos et satu sitä vielä omistamaan....sitä suurta ruokapöytää odotellassa!

    VastaaPoista
  2. :)Hyvä jos on kuvat hyödyksi. Juu ei mul sellasta kirjaa oo, tosiaan suurta ruokapöytää ja myös silakkalanblogia odotellessa. Kiva et pääsit säkin kommentoimaan :)

    Marika

    VastaaPoista