Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tuolit

Pitkän etsinnän miettimisen ja pohtimisen jälkeen löysin tori.fi:stä myynnissä olevat kahdeksan samanlaista vanhaa tuolia. Juurikin sellaisia malliltaan, joita olin ruokapöydän kaveriksi ajatellutkin. Mulle olis sopineet eripari tuolit, mutta mies oli ehdottomasti sitä mieltä, että kaikkien tuolien pitää olla samanlaiset. No nyt ne ovat :). Ei ollut ihan helppoa löytää muuten. Yleensä maksimissaan neljä samanlaista oli tarjolla. Ja jos koko ja muoto olivat suht samat niin vähintään väri oli tuoleissa aivan eri maailmaa. 


Uudet tuolit ovat tummanruskeat, joten kokonaisuus tummeni, mutta eipä tuo haittaa, kun tilan on ikunoiden vuoksi niin valoisa suurimman osan vuotta. Tänää oli hyvä hetki ottaa tuoleista kuva, kun aurinkokin paistoi koko päivän. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Eikös nuo ole niitä 40-50 luvun Aino tuoleja...minäkin haikailin pitkää samaisia tuoleja ...erivärisinä ja eripaikoista lopulta niitä löysin ja mut tyytyväinen olen...nuo teidän ruskeat sopii oikein nätisti teille...ja saahan ne aina maalattua:)

    VastaaPoista
  2. Noin minäkin ajattelin, et voi joskus maalata jos siltä tuntuu. Aino tuoleja vissiinkin ovat :)

    VastaaPoista