Tammirinne

Tammirinne

maanantai 4. helmikuuta 2013

WHITE AND SOME GREENTilda nautiskelee viikonlopun aurinkoisesta hetkestä.
Toisin kuin Oona, joka on kannettu pihalle. Oonaa ei laiteta useasti talvella ulos, koska se ei yhtään pidä kylmästä. Välillä on senkin kuitenkin hyvä tehdä muutakin kuin nukkua sisällä.
Muistaako kukaan mikä olikaan se juttu, miks kissa haluaa syödä ruohoa? Aika innolla Tilda ainakin näitä vetelee.Tällainen haaste ilmestyi kommenttilootaan muutama päivä sitten. Ajattelin nyt hiukan vastailla tyylillä mitä ensimmäisenä tulee mieleen...

1. Onko sinulla lapsia? Jos niin minkä ikäisiä, tyttöjä/poikia?
- Eipä ole.
2. Onko sinulla lemmikkejä, jos niin mitä?
-Kaksi kattia. Tilda ja Oona, tyttöjä siis molemmat.
3. Pidätkö puutarhan hoidosta?
- Vastaus taitaa olla kyllä ja ei. Välillä kun on oikein paljon tekemistä se on enemmänkin pakkopullaa kuin rentouttava harrastus. Mut joo, kun aikaa on niin nauttiihan siitä ihan. Ainakin lopputulosta on mukava ihastella.
4. Kuvaile unelmiesi puutarhaa
-  Monipuolinen. Mansikkamaa ja omenapuita. Kivet on kivoja puutarhassa. Tykkään rinnepihasta, paitsi hoitamisen kannalta. En mitenkään erityisesti oo kukkaihminen.
5. Lempi herkkusi?
- Vaikeeta... suklaa, heh!
6. Mikä on paras vuodenaika, miksi?
Oliskohan kevät. Kesäkin on kiva, mut silloin on joka paikkaa jopa vähän liian täynnä vihreää. Keväässä on kesän odotusta.
7. Seuraatko jotain TV-sarjoja, mitä?
- Tykkään poliisisarjoista, kuten Wallander ja Beck. Sit seurailen joitain kilpailujuttuja, kuten nyt Voice of finland. Netflixistä oon nyt innostunut seuraamaan sarjoja. Kahden kerroksen väkeä ja sit Silta tuli katsottua viimeksi. Silta sarjasta sain muuten vinkin Kouttu blogista. Kannattaa katsoa, jos tykkää ruotsalaisista poliisisarjoista. Siinä oleva naispoliisi on melko mielenkiintoinen persoona.

8. Pidätkö saunomisesta?
- Kyllä, mut en pysty olemaan kauan, jos ei saa esim. ikkunaa auki välillä.
9. Kovat vai lempeät löylyt?
- Ihan sama kai. Mitä milloinkin.
10. Paras saunajuoma?
- Öö, olut.
11. Askarteletko tai teetkö käsitöitä, mitä viimeksi?
- Kaikenlaista tulee väkerrettyä, kun inspiraatio iskee. Viimeks taisin kutoa ennen joulua lapasia.

Oon huono laittamaan näitä haastejuttuja eteenpäin, joten taitaapi jäädä nyt tähän. Sorry!
2 kommenttia:

  1. Sitä ei kait tiedetä, miks kissat syö ruohoa, mutta luultavasti liittyy niihin karvapalloihin, joita tulee suolistoon, kun nuolevat turkkia. Pitäisikin taas laittaa popcornin siemeniä multaan, kun valoakin alkaa olla enemmän. Olen syöttänyt kissalle talvella salaatinlehtiä, kun kylvökset eivät ole menestyneet.

    Hmm, sulla on aika samankaltaisia vastauksia tuohon haasteeseen kuin mulla :) Wallander on hyvä, tuo toinen ruottalainen poliisisarja ei ole tuttu.

    VastaaPoista
  2. Enpä ole tiennyt että poppareitakin voi laittaa multaan! Tai siis no, miksi ei, mutta en ajatellut että niistä enää mitään kasvaisi :D Olen samoilla linjoilla tuon ruohon syömisen kanssa, siis tuon perustelun olen myös kuullut!

    VastaaPoista