Tammirinne

Tammirinne

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Raparperin alla...

Mielessä ollut ajatus, suunnitelma, on nyt toteutunut. Pikkuinen laatikkokasvimaa on saanut alkunsa. Mielenkiinnolla seuraan lähtevätkö salaatit, persilja, tilli, porkkana ja herne hyvään kasvuun. Pari päivää meni suunnitellessa ja maata käännellessä ym.(oli muuten vatsalihaksetkin kipeät). Helteillä sai kastella ja nyt on niin kylmää, ettei varmasti tarvii odottaa pienten alkujen kasvavan yhtään enempää, heh. Saas nähdä millainen olo on kesän lopulla koko hommasta. Ihan turhaa, rikkaruohot valtasivat koko alueen, tai kivoja hetkiä ja nauttimista oman maan antimista. Ehkä jotakin siltä väliltä.

Jokin näissä "pienviljelyhommissa" on aina viehättänyt. Muistona lapsuuden kesistä ja kurkkupellon laidalla olemisesta on "hienot omat porkkanaviljelmät" pellon laitamilla (siis kasvi oli jotakin joka muistuttaa porkkanaa, ehkä ;)). Toinen muisto on kesäpaikan autotallin takaa kalliolta, jossa viljelin keltaisia maksaruohoja. Olivat niin hienoja kukkia.

Mansikat ja pensasmustikat kukkivat. Raparperi vastaistutettuna.

Taasen olis kiva arvonta, nyt SOL-13 blogissa. Kaikki pian osallistumaan! Palkintoina nämä hauskat kassit...

http://sol13.blogspot.fi/2012/06/nytarvotaan.html


1 kommentti:

  1. ..meissä jokaisessa asuu pieni puutarhuri:)....mun pitäisi lähteä laittamaan daalian juurakot ruukkuihin...taas aivan liian myöhään:). ps. mikäli suinkin ehdit, piipahda Askalan ketotalolla. Mikäli näyttely ei enää tuota yllätyksiä;, niin ympäristö siitäkin edestä, aina yhtä lumoava!! Hildur

    VastaaPoista