Tammirinne

Tammirinne

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Onnea on...

Mansikka-aika alkaa olla meidän osaltamme lopussa. Mustikat ovat juuri nyt hyviä poimittaviksi. Ensimmäiset kanttarellit on käyty keräämässä ja viinimarjoista punaiset ovat kohta noukittavissa. Puolukoitakin näyttää tulevan ihan mukavasti syksymmällä. Omenoita enemmän kuin viime vuonna.


Viime syksynä perustetusta mansikkamaasta ei vielä tullut kovinkaan montaa marjaa. Taisin laittaa liian pienet alut. Vanhasta maasta, pahuuden keskelt, niitä kumminkin saatiin muutama litra vielä. Pieniä kyllä suurimmaksi osaksi, mutta ilman lannoitteita tai torjunta-aineita, niin ihan hyvä.


Tänään vietin aikaa mustikassa, omalta pihalta, pieneltä alueelta sain pari litraa marjoja.  Huomenna jatkamaan. Kun istuu "metsässä" omissa ajatuksissa samalla poimien, tuntee olonsa hyväksi. Tällä hetkellä vielä pikku kissa joka touhussa mukana :). Kuten kuvista näkyy.


Tilda sai anopilta hiiren. Ensin se pyöriteltiin pihalla märäksi ja sitten sisällä leikittiin lisää. Tassu taisi käydä mustikkapurkissakin, onneksi ei sentään hiiri.


Onnea on oma (monipuolinen) piha! 

Vaikka kääntöpuolena töitä kyllä riittää. Seuraava loma on syksyllä taas haravointiloma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti