Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kadoksissa!


Päivät kuluvat eikä Raitaa näy takaovella odottamassa sisään pääsyä :(. Onko kolli (leikattu) lähtenyt retkilleen, vaiko jokin metsän eläin saanut sen kiinni. Tienvierustoilta ei ainakaan ole löytynyt. Toivon ja odotan Raitaa kotiin!

4 kommenttia:

 1. Voi pientä Raitaa,kun ei löydy....toivotaan et osaa tulla kotiinsa....meidän valkoiselle angorakissalle kävi samallatavalla,eikä enää löytynyt...ikävä tuli Misua.

  VastaaPoista
 2. niin, noihi otuksiin kiintyy paljon ja nopeesti. Raita ei ehtinyt olemaan meillä vasta kuin puoli vuotta. Muuten kyllä jo noin kahdeksan vuotias, tuli talkon mukana meille.

  VastaaPoista
 3. Osaan kuvitella tunteesi. Itselläni kissa eli 20 vuotiaaksi ja voi niitä kertoja kun sydän sykkyrällä pelkäsin kun yö ja aamu ja yö oltiin pois. Onnekseni aina saapui takaisin, eikä lähtenyt kuolemaankaan metsään kuten sanotaan kissan useasti tekevän. Kylmät väreet menevät ihan. Toivottavasti kaikki on hyvin, tavalla tai toisella.

  VastaaPoista
 4. Raita löytyi auton alle jääneenä noin kilometrin päässä kotoa. Ystävä ilmoitti tienhaarassa olevasti kuolleesta kissasta, jonka tuntomerkit sopivat Raitaan. Eipä ollut kissasta enää kuin luut ja nahka jäljellä :(

  VastaaPoista