Tammirinne

Tammirinne

torstai 11. marraskuuta 2010

Kotini on linnani...

Hiukan huumoria mukana tuossa otsikossa, mutta kyllä tämä nykyinen aika linnalta välillä tuntuu niin paljon pienempään tottuneesta :). Napsin hiukan kuvia olohuoneesta ja kuistista tuossa yhtenä päivänä, kun aurinko niin ihanasti valostutti tiloja. Kuten kuvista näkyy beige,valkoinen ja ruskea ovat edelleen suosikki värejä.
Muutama kuva vielä kuistilta... Viherhuoneeksi tämä on alunperin tehty ja siksi talvisin viileä. Halusin kuitenkin juuri tähän tilaan laittaa osan vanhoista huonekaluistamme. Etenkin siihen ajattelin vanhaa päästävedettävääsänkyä ja koria, jossa voi säilyttää sisustuslehtiä. Tuli sinne paljon muutakin. Sängyllä sitten vanhalla patjaraitakankaalla päällystetyllä patjalla maaten, villaiseen peittoon kääriytyneenä ja kahvikupillisesta nauttien on kiva katsella vanhoja lehtiä. Suunnitellen oman kodin sisustusta. Itse en varmasti olisi koskaan kuistille osannut valita niitä tapetteja, jotka siellä ovat, mutta kyllä ne sinne sopivat. Ihan kivan vanhanaikaiset.

1 kommentti:

  1. Kivan näköistä, niin olkkarissa kuin "lueskelu/nautiskelu/näköalahuoneessakin". Värit ovat kauniit ja neutraalit, enkä kullä ihan kirkuvan punaista sohvaa tms osaisi odottaakaan :) Jokos joulukuusen paikka on päätetty?
    t. Henu

    VastaaPoista