Tammirinne

Tammirinne

maanantai 24. marraskuuta 2014

Marokkolaistyynyt

Mä kuljen aina jotenkin jälkijunassa kaikissa muotiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse vaatetuksesta tai sisustuksesta. Nyt oon viime keväästä asti ihastellut marokkolaistyyppisia koristeluja musta-valko-harmaa linjalla. Ripaus tiettyä turkoosinvihreää ei tosin oo myöskään pahitteeksi. Aina kun nään esim. laattoja tai tapetteja, joissa nuo marokkolaiset kraafiset kuviot esiintyy niin jään niitä ihastelemaan. Pohdin, että kestäiskö ihastus aikaa vai onko vaan ohimenevä juttu, joka vuoden kahden päästä harmittaa, jos on vaikka tapetiksi johonkin seinään valinnut. No ei voi tietää...

                                                          (Laatta kuvat lainattu netistä)


Olen enenevässä määrin kuitenkin näitä juttuja ympärilleni haalinut. Keväällä mekko Seppälästä... syksyllä päiväpeitto ja vadin kokoinen kahvikuppi Indiskasta ja nyt oon pohtinut olohuoneen sohvalle paria luonnonvalkoista/beigeä tyynyt, jossa olis marokkolainen musta tai tummanharmaa kuviointi. Varmaankin sellanen neliskanttinen kuvio passais meille paremmin kuin pyöreä. Erilaiset metalliset tarjottimet ja sivupöydät viehättävät myös, mutta niitä en viitsi hankkia, kun en kerta mihinkään tarvitse.
Mielessä olis tehdä tyynynpäälliset itse. Ei mitään hajua onnistuuko edews sabluunan tekeminen, mutta uskon, että yritän ainakin. Tulis niin paljon halvemmaksikin tehdä itse, jos vaikka jäävät hetken sisustusjutuksi kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti