Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

DECORATION

Pitkän harkinnan jälkeen sorruin nettiostoksiin. Pari viikkoa sitten tuli laatikkoon odotettu ilmoitus saapuneesta paketista. Jee... mahdollisimman pian hakemaan ja heti kurkkaamaan pahvilootaan, vaikka kiire olis jo ollut lähetä treeneihin.

Niin kuin usein käy, yksi muutos käynnistää toisen, kolmannen jne. Tässä saatte hieman kuvia askartelu/vierashuoneen uudesta ilmeestä. Kuvista voisi kyllä päätellä, että kyseessä on meidän pienemmän katin huone. No mutta kumminkin, kukapa ei tykkäisi köllötellä pehmeällä sängyllä, jossa on vielä Tine K peitto :). Ja joka kissallahan pitää oma huone olla.

Tilda muuten nukkuin koko projektin ajan peiton päällä, vaikka sänky vaihtoikin paikkaa useampaan otteeseen. Ja sisustelija meinasi välillä saada harmaita hiuksia koko hommasta, kun sopusointuista lopputulosta meinannut millään tulla.


 

Lopulta sängyn paikka jäi ikkunan eteen... Tiedä siitä sitten et onko parempi niin, mutta ainakin muut tavarat sopivat näin huoneeseen paremmin.


4 kommenttia:

 1. nättiä tuli, voi hyvänen aika tota teijän pikku ronttia <3
  t- Henu

  VastaaPoista
 2. Tildalla on hyvät unenlahjat ja hermot. Viihtyisä vierashuone, voisin tulla kylään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin oikee et miks viihty niin hyvin kyydissä vaikka patjaa siirtelin paikasta toiseen. Yleensä se on kyl herkempi häiriöille.

   Poista