Tammirinne

Tammirinne

tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivänä...


Joulupukki oli tänä vuonna niin mukava, ettei tuonut LIIKAA lahjoja :). Olen siitä erittäin tyytyväinen. Jos nyt lähdetään sille tyypilliselle joulupäivän aiheelle niin, PARHAITA lahjoja olivat ikkunoiden pesu keväällä (Heh, jännää! Ei tarvii ite pestä, ihan hassu ajatus.) sekä LANTLIV lehden vuosikerta. Lehdestä riittää iloa pitkään ja ruotsinkielen taito petraantuu ihan kuin itsestään. Mahtaakohan lehden lukeminen ruotsiksi passata työssäoppimiseksi ;), keväällä ku tarviis opiskelujen puolesta töissä osata vähän ruotsia väännellä.


Ai niin meinas ihan unohtua, että ihan PARAS "lahjani" onkin se, että taidan sittenkin tykätä näistä uusista TAPETEISTA. Silmä on tottunut ja ei tunnu enää niin liilalta, yes :). Juu ja älkää nyt ajatelko, että värisokeahan toi on, kun ei kuvassa näy liilan liilaa... Kyllä se oikeesti livenä "liilahtaa".


Kun aattona oltiin yökylässä (katitkin muuten mukana) niin joulupäivänä vietettiin aikaa kotona oleskellen, lukien ja syöden hyvin... No joo, tehtiin myös PALJON lumihommia ja minä NUKUIN melkein kaksi tuntia iltapäivällä. Illalla oli siis VIRTAA niihin lumihommiin ihan mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti