Tammirinne

Tammirinne

perjantai 16. marraskuuta 2012

MY FAVORITE COLOR

Uskomatonta miten muotivirtaukset ja sisustuksen trendit vaikuttavat ihmisen mieleen, vaikka ei tietoisesti haluakaan mennä niiden mukana. Vaatemuodissa olen huomannut kulkevani aina vuoden pari trendien perässä. Minulla siis taitaa kestää tottua uusiin juttuihin, heh! Mutta joo sisustuksesta piti tässä yhteydessä kirjoitella. Olen tällä hetkellä aivan harmaa fani. Mutta kuinka kauan. Sillä hyvin on muistissa beigevaihe, tummanruskeiden kalusteiden ihailu ja valkoisen lisääminen kotiin. Tulipa jossain vaiheessa hankittua kirsikkaa ja mikäs se vähän vaalempi kuin krisikka olikaan, öö nyt ei tuu mieleen. No joo mutta, keskitie on hyvä tie monessakin asiassa. Eipä kannata hötkyillen muuttaa kotia, vaan rauhassa ja pienin yksityiskohdin tuoda vaihtelua. Tätä vaan tukee ajatukseni sisustuspohjan neutraaliudesta. Siihen olis sitten helppo tuoda muutosta pienin ja edullisin keinoin.Voipi olla, että uudistusinnostus häviääkin jo ennen kuin ehtii muutosta toteuttaa ;). Nyt kuitenkin olen todella aikeissa saada ruokailutilaan uudet tapetit jouluksi. Yhdessä kuvassa näettekin mahdollisen tapetti vaihtoehdon. Muuten kuvat ovat melko tummasävyisiä. Taisi auringon paiste aiheuttaa kuvaajalle vaikeuksia.

No palatakseni kuitenkin trendikkääseen harmaaseen... sitä nyt sitten on tuotu lisää ja TYKKÄÄN. En vaan mahda itselleni mitään!3 kommenttia:

 1. Minäkin aina lisäilen kovasti väriä joka paikkaan mutta aina palaan sitten siihen valkoisen ja harmaan eri sävyihin. Onneksi remontteratessa tehtiinkin mm.keittiön lankkulattia harmaalla ja kaapit valkaoisiksi. helppo lisätä värejä kyllästymättä. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Sun kuvat on kyllä aina niin upeita...se harmonia... Miksi itse aina rönsyilen...voipi olla että samaa harmoniaa kun kokeilisin, niin en tuota tunnelmaa tavoittaisi, ja taas lähtisi rönsyilyn mopo käsistä...

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kivoista kommenteista! Ihan totta et värejä aina välillä kokeilee ja sitten palaa taas niihin perussävyihin. Maaläheiset värit on aina miellyttäneet.
  Harmonia on juu se mistä niin tykkään ja siihen haluisin pyrkiä. Mut tosiasiat on vähän eri ku nää kuvat. Kuvista pystyy niin rajaamaan kaiken epäsopivan pois. Meillä on paljon sellaista mikä ei oo ihan mun juttu, mutta josko pikkuhiljaa oman näköiseksi laittaen... Välillä tosiaan lisään esineitä kaappien kätköistä ja sitten taas karsin, kun huomaan liioitelleeni ;)

  VastaaPoista