Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 19. lokakuuta 2011


Illalla taikinajuuri kohoamaan jääkaappiin.

Seuraavana päivänä lisätään loput jauhot, suola ja oliiviöljy. 

Vaivataan pitkään ja annetaan taas kohota 3 tuntia.



Vaivataan taas ja kohotetaan, huh!
Ja sit tekemään leipiä!


Kohotusta väliin.

Tällaista pitäis olla valmiina. Saa nähdä onnistuuko.

Ohje kolmeen leipään:

n.7 1/2 dl vehnäjauhoja
50g hiivaa
5dl kylmää vettä
2tl sokeria


1 1/2dl oliiviöljyä
1 rkl suolaa (laitoin kyl vähemmän)
n. 4dl vehnäjauhoja

225 astetta ja n. 20 min. Uunin pohjalle vettä, jotta pinta rapeutuu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti