Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tervehdys!

Vihdoin taas blogia päivittämässä :)


 Paljon uutta, mutta myös jotakin vanhaa. Piakkoin vaihtuu kotimme, mutta onneksi asuinseutu säilyy samana vanhana tuttuna. Uuteen kotiin seuraavat tietysti myös kaikki rakkaat vanhat aarteeni, joita on kiva päästä sovittelemaan uuteen ympäristöönsä. Tietenkin lisätilan ilmaantuessa voin tuoda kotiin myös uusia ihanaia vanhoja juttuja. Kotiin pääsee myös viime kesänä entisöimäni suurehko kaappi. Olohuoneeseen meinasin sen laittaa. Kuva tulevan kotimme ruokailutilasta. Ihan hassua ...  meille tulee kunnon ruokapöytä. Tarvii varmaan opetella myös syömään siinä ;)


Ollaan oltu useasti viime aikoina kissanvahteina tulevassa kodissamme. Kaksi aikuista ja yksi pieni pentu ovat olleet mukavaa seuraa. Harmi vaan, että kuvan Raita"paita" on silmästään kipeä. Kovin on tulehtunut oikea silmä. Lääkkeitä on sitten joutunut ottamaan ja mieli on maassa.


 Siinä suloisesti nukkuu pentukissa Hilma. Kun uni tulee sitä ei häiritse mikään!

3 kommenttia:

 1. Oonki odotellu jo kauan uutta päivitystä! :) ja myös kuvia keramiikka-kurssin tuotoksista! T:A

  VastaaPoista
 2. On joo pikkasen kestänyt kyllä :) Katsotaan, josko saisin valmiista työstä jossain vaiheessa näpsästyä jonkun kuvan. Äidin ovinumerosta vois kyl laittaa. Siit tuli ihan hyvä. Omastani en oikein tykkää. Toiv. harjoittelulla lopputulokset paranee ;)

  Marika

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marika kuvista, onkin juuri tulollansa raporttia Puuhausin sivuille. Sinun työtäsi jäin vain kaipaamaan, kun oli niin pienenä yhdessä kuvassa. Taidat olla hieman kriittinen omille töillesi ;) Muistitikku löytyy nyt Puuhausista.. Kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista