Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Omia väkerryksiä


Keväällä innostuin väkräämään kransseja villiviinistä. Niihin sitten kiinnittelin erilaisia itseommeltuja sydämiä tai muita koristeita. Yksikään väkerryksistä ei ole jäänyt kotiin vaan kaikki ovat löytäneet tiensä tuttujen koteihin. On kiva antaa lahjaksi jotain itse tehtyä, sellaista mistä itsekin tykkää. Samalla kuitenkin tulee mietittyä tietysti myös lahjan vastaanottajaa ja yrittää tehdä kranssin koristeluista juuri hänelle sopiva. Yllä olevan kranssin sai ystäväni syntymäpäivälahjaksi, nyt se koristaa heidän kaunista vessaansa :).

Vihreä sydämisen veimme juhannuksena kyläilypaikkaamme tuliaisiksi. Ruusukranssi taas annettiin mieheni mummille syntymäpäivälahjaksi. Toista aivan samanlaista ei yleensä inspiroi tehdä vaan mieluummin aina keksii jotakin uutta.


Kiviä kerään yleensä joka paikasta, jos sattuu kivoja pyöreitä tai soikeita löytymään. Niitä on sitten mukava pitää lasipurkeissa, kukka-asetelmien lisänä, tai ihan vaan sellaisenaan. Kivet ovat tosi kauniita.

Äitini vei tämän lahjaksi ystävälleen. Siinä sydän on väännetty rautalangasta ja siihen on kieputeltu narua. Tosi helppo ja yksinkertainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti