Tammirinne

Tammirinne

lauantai 27. lokakuuta 2012

YllätysTorstaina juuri, kun olin päässyt töistä kotiin se alkoi. Oi, että miten siitä voikin tulla niin jännä tunne, kun ensilumi sataa maahan. Sitä vaan katsoo ja ihastelee. Koko maisema muuttuu, kaikki valostuu. Ilmassa on ihan uutta kirpeyttä. Kävin illalla myöhemmin napsimassa muutaman kuvan takaterassilta. Tilda vaan loikoili lempipaikassaan sohvatyynyjen päällä. Mikäs siinä ollessa, kun takka lämmittää ihan vieressä. Ei tarvitse tuiskusta välittää.

  

Lauantaihin mennessä lunta on jo tullut enemmän. Vähän väliä sitä on sadellut. Nyt aamusta meillä täällä Turunseudullakin oli -10 astetta. Oho, yleensä ensilumi sulaa samantien pois. No ensi viikolla varmaankin viimeistään näin käy.
Nyt jatkamaan maatuska lapasia... (onnistuin kerrassaan mahtavasti tekemään toisenkin lapasen melkein valmiiksi asti, kun huomasin etten ollut tehnyt peukalon paikkaa ollenkaan. Vähän kyllä harmitti purkaa niin paljon.) No nyt saa nauttia tekemisestä enemmän, vai miten se nyt meneekään.3 kommenttia:

  1. Hei, Kauniita kuvia - kiva että löysin blogiisi. Minulla on melkein samanlainen penkki kuin tuo sinun valkoisen lumihunnun saanut valkoinen penkki. Omani on keltainen - kääk - ehkä ensi kesänä se saa maalin päälleen. En ollut ajatellut sitä ulkotuoliksi, mutta taidankin tehdä siitä sellaisen. Pitää vain huolehtia oikeasta maalivalinnasta.

    VastaaPoista
  2. Kiva et löysit tiesi tänne :) Näissä meidänkin tuoleissa on tosi huono maalipinta, että tarviis ensi kesänä uusia. Näin yhessä paikassa tällaisen mustana. Se oli kans kiva. Vois olla toimivampi väri ulkona kuin tää valkoinen.

    VastaaPoista
  3. Hieno blogi sinulla.Noi kissat on suloisia!

    VastaaPoista