Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Aikaa on taikaa

Nyt on syksy lähtenyt kunnolla käyntiin ja huomaan ettei ylimääräistä aikaa todellakaan ole. Monenmoista pientä ja suurtakin tekemistä odottaa tekijäänsä. Blogi päivittyy enintään kerran viikossa ja aikaa toisten blogien lukemiseen, saatika kommentoimiseen, ei juuri tunnu löytyvän. Valmiita (mielessä) blogitusideoita olisi liki kymmenen, mutta aikaa kuvien käsittelyyn ei juurikaan ole. Pistetäänpä nyt kuitenkin niistä yksi, johon kuvatkin on jo valmiiksi laitettu. 

Viime viikonlopulla oltiin yökylässä tunnelmallisella vanhalla mökillä. Sieltä löytyi monia aarteita, joista kuvissa vain muutamia. Yläkerran makuukamarista upea vanha tapetti, kaappien kätköistä löytynyt suvun ristiäismekko, pannunalunen jne. Aika on taikaa ainakin näissä. Mitäs tykkäätte?

Sunnuntaina käytiin myös miehen veljen luona Askaisissa, jossa oli Pienen Romupuodin avajaiset. Näpsin sieltäkin kuvia, jotka odottavat muokkaajaansa. Toivottavasti saatte nähdä paloja sieltä viikonlopun aikana. Paikanpäälläkin tietysti kannattaa vierailla, kun sattuu Askaisiin päin. Pieni Romupuoti Askaistentie 1095. Puodissa ei ole tiettyjä aukioloaikoja, vaan on avoinna sen mukaan miten omistajille sopii. :) 


2 kommenttia:

  1. Hei. On mukavaa kun tietää, että on paljon ihmisiä jotka vaalivat vanhoja esineitä. On jännittävää miettiä mikä tarina niihin liittyy -menneiden elämä. Liityin blogisi lukijaksi. Blogiasi olen seurannut jo hyvän aikaa.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kiva saada lisää lukijoita :) Juu mua kans kiehtoo vanhojen esineiden eletty elämä. Saa ja kuuluu näkyä kolhuja ym. Osallistuithan myös aiemman postauksen arvontaan!

    VastaaPoista