Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Väkerryshuone...


Nyt vihdoin jo aiemmin lupaamani Väkerryshuoneen muutos. Tyhmää puhua muutoksesta, kun ei ole näyttää aiempia kuvia huoneesta, mutta kumminkin. Tämä huone siis toimii mun ns. työhuoneena. Aiemmin oli miehen veljen huone ja siitä peruja mm. poikamainen boordi takaseinällä. Ei onneksi kierrä koko huonetta, nimittäin olen ajatellut poistavani sen jossain vaiheessa. Harmaata mattoa olen vähän ajatellut lattialle taljojen tilalle?

Ikeasta hankittiin huoneeseen valkoinen lipasto ja sängyn alla olevat säilytyslaatikot. Nyt saavat paperit ja langat olla Tildaltakin rauhassa. Sänky on taas miehen siskon, sen tilalle haluaisin jossain vaiheessa jonkin vähemmän koukeroisen mallin :). Vois olla tummakin?


Näitä pöytiä on huoneen ikkunan edessä kaksinkappalein, nekin veljen ja siskon vanhat koulupöydät. Lokeroissa lisää Ikean säilytyslaatikoita. Roskiksena toimii vanha kori.


 Pientä tilpehööriä ja tuunattu vihko.


Vielä vanha vihreän harmaa hylly. (Siitä tykkään kovasti.) Nojaamassa lattialla seinää vasten, ei oo saatu aikaiseksi kiinnittää seinälle. Ja voipi olla, että jääkin lattialle, kun sisältää painavia kirjoja näiden esillä olevien juttujen lisäksi.

2 kommenttia:

  1. Ihana lokerikko, just tuollasta oon ettinyt. Kivan näköistä teillä kaikkineen. Marjis

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Hankin sen lokerikon joskus vuosi sitten Sokokselta. Ihan toimiva narujan ja nappien säilytykseen.

    Marika

    VastaaPoista