Tammirinne

Tammirinne

tiistai 27. lokakuuta 2009

Uusin innostukseni

Tässä yhtenä viikonloppuna innostuin kokeilemaan Tilda -nuken valmistamista. Tietysti ensimmäisen tehtyäni innostuin kokeilemaan toista jne. Ihan kivoja niistä tuli, tai ainakin tällä hetkellä miellyttävät silmää.
Yhden nukeista annoimme kummintytölle synttärilahjaksi. Tietysti lahjaan piti myös saada sopiva lahjapaperi. Oikeastaan paperi on hyllypaperia, mutta paremmin se kestää paketoinnin kuin vastaava paketointiin tarkoitettu.Loput paperista meni vihdoinkin valmiiksi saamaani kaappiin ja oikeaan tarkoitukseensa. Kaappi sai sijoituspaikan äidin luota, kunnes saamme kodin, johon tämäkin mahtuu :) Neljä tarvittiin kantamaan, jotta saatiin se sisälle autotallista ja paikoilleen. Kiitos kantoavusta. Lopputulokseen en kuitenkaan ole ihan tyytyväinen, koska "maali" ei kuivunut tasaisen mataksi kuin osittain. Mutta eipä sille nyt enää mitään voi, tehty mikä tehty ja kaappi seisoo paikoillaan uudessa kodissaan. On kyllä kiva ajatella, että sai taas yhden vanhan aarteen pelastettua viime hetkillä. Ja nyt taas kuivassa, lämpimässä kodissa yli 100-vuotias kaappi voi elää vielä pitkään.


3 kommenttia:

  1. Todella komea tuli kaapista, aivan uuden elämän sai suorastaan, toinen 100 vuotta kevyesti edessä! Hauskat askartelut myös, tuntuu että tekee itse mieli vaihtaa jo jouluvaihe täysillä päälle, ihan vain ettei olisi niin harmaata kuin sää meinaa sanella :)

    VastaaPoista
  2. Voi kun nuo nuket ovat kauniita, ja kyllä kaapistakin tuli upea. Alkaa ihan sormet syyhytä, kun blogiasi lukee. Epäilen kyllä vahvasti omaa pitkäjänteisyyttäni nuken tekoa ajatellen, mutta jotain sitä vois kyllä keksiä. Jos kuitenkin neulon Oton toisenkin villasukan valmiiksi :) t. Henna

    VastaaPoista
  3. Mul on kyl yleensä jääny siihen yhteen villasukkaan, et kyllä sun pitkäjänteisyys riittää vallan mainiosti :)

    VastaaPoista