Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Mietintää ja kokeilua keittiössä


Kissaa ja keittiötä? Jeps, keittiön remppasuunnitelmat ovat olleet mietinnässä ja pelkkien suunnitelmien lisäksi ollaan vähän jo päästy kokeilemaankin. Lasivitriinikaappi on otettu pois ja huuvasta ollaan irrotettu listat ja laatat. Helpompaa olisi, jos saisi vain purkaa kaiken säästämättä pois. Nätisti purkaminen on huomattavatsi työläämpää ja ärsyttävämpää. Se miten tästä jatketaan on vielä auki.



Avohyllyjä olisi mahdollisesti tulossa kuvassa oikealla olevan kaapin tilalle ja tämä kaappi siirtyisi huuvan toiselle puolen virtiinikaapin tilalle. Tällä suunnitelmalla kulmakaappi otettaisiin kokonaan pois. Katsotaan käykö näin. Pelkään että kokonaisuudesta tulee liian romanttinen vaaleudessaan. Vitsit kun osaisi nähdä ja valita oikeat värit, materiaalit ja yksityiskohdat.

Mutta mutta näiden pähkäilyjen keskellä on pakko päästä ulos nauttimaan aurinkoisestä kevätsäästä. Aivan mahtavaa! Meillä on piha ollut lumeton jo aika pitkään, joten haravoinnissa on päästy mukavasti jo puoleen väliin. Ihan ihmeellinen maaliskuun puoliväli :). Tildakin nauttii!!!

Mukavaa sunnuntaita!



2 kommenttia:

  1. Kyllä siitä hyvä tulee, usko vaan!
    Tilda todellakin näyttää nauttivan, ja kukapa ei. On ollut ihana viikonloppu!

    VastaaPoista