Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Ihana lumi


 Täällä on niin kovasti ihasteltu lumista maisemaa. En muista olenko jo kertonut, mutta vietimme tosiaan tänä vuonna lahjatonta Joulua. Tai hyvä tarkoitus oli toimia näin, mutta saamapuolella se ei ihan onnistunut... No ihania lahjoja saimme ja tarpeellisiakin. Kiitokset niistä.


Yksi parhaimmista lahjoista oli kyllä ilman muuta tämä lumi, maisema on ollut ja on vieläkin aivan mahtava. Nämä kuvat ovat Joulupäivältä, tänää ainakin täälläpäin on pilvistä, mutta huomenna vissiin pitäis auringon taas näyttäytyä :).

 4 kommenttia:

 1. Ihana talo teillä! Mukavaa tosiaan kun on lunta. Edellisestä postauksestasi: roinan kertyminen mínuakin aina ihmetyttää. Mistä sitä oikein tulee? Ja minne sen laittaisi? Just tollasia ihania lyhtyjä ja muuta :-) Ei millään raaski heittää pois, muttei tiefä missä ja miksi säilyttelis :-)

  VastaaPoista
 2. Juu ja mua ainakin rasittaa se, et on nurkissa paljon sellasta mitä ei tarvitse. Ja toisaalta tulee osteltua aina jotakin uutta pientä mikä miellyttää silmää just sillä hetkellä. Isoja hankintoja mietin paljonki, mut pienempiä tulee kyllä ostettua välillä liian helposti. Isoon taloon saa helposti ns. hukutettua roinaaki liikaa. Jaiks! Kiitti kommentista, mukavaa saada niitä :)

  VastaaPoista
 3. Tervehdys, tulin vastavisiitille. Kauniita lumitunnelmia ja valonpilkettä kuvissasi, ja niin kaunis koti teillä keskellä luontoa!
  Minustakin saimme huikean joululahjan suoraan taivaalta. Lumi toi valkeuden ja suloisen joulutunnelman.
  Lempeitä loppuvuoden hetkiä luoksenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tulit ja kiitokset! Samoin mukavaa vuoden loppua. Ihana pikkukattimme kiipesi juuri syliini kehräten silityksiä kerjäämään tätä kirjoittaessani. Siinäpä yksi sellainen hetki!

   Poista