Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kasvissosekeitto


Yksikseen kotosalla sairastaen. Eipä oikein ruuanlaitto innosta, mutta jotakin pitäisi suuhunsa laittaa. Siis muutakin kuin leipää, kahvia ja mandariinia. Pakastimesta löytyi pelastuksena lämpimänruuan tarpeeseen kaupan kasvissosekeitto, jota tuunasin hieman viime alkukesänä pakastetuilla nokkosilla. Vähän paahdettua leipää sivuun ja siinä se. Tämän jaksoi flunssaisenakin tehdä. Vatsa sanoi kiitoksensa lopettamalla sattumisen.


Tein noin vuosi sitten itselleni pienen sisustuksen aarrekartan. Tai ihan vaan selailin lehtiä ja mietiskelin, että mihinkä suuntaan sitä voisi omaa kotiaan sisustuksen osalta viedä. Päätyipä ideatauluun muutamia ajatelmiakin. Lähinnä haeskelin tunnelmia ja värisävyjä, en niinkään yksityiskohtaisesta ajatellut. Huomaa hyvin, että se on tehty keväällä :). Kuva on nyt ollut vuodenpäivät väkerryshuoneeni seinällä ja siitä sitä on aika ajoin tullut vilkuiltua. Osan jutuista olen toteuttanutkin. Mahtaisiko olla kuvan päivittämisen aika? No se odottakoon terveenpää olotilaa ja oikeanlaista aikaa.


2 kommenttia:

  1. Kiva idea tuo kartta! Pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :), nyt on flunssa jo muuttanut muotoaan ikävästä keuhkojen sattumisesta jatkuvan niistämisen puolelle. Poispäin menossa siis, jes! Oon joskus aiemminkin tehnyt vastaavan kartan ja sitä sitten myöhemmin tutkaillessa huomasin, että oma maku sisustusjuttujen suhteen oli melko tyystin muuttunut muutamassa vuodessa. Lopulta huomasin, jopa hieman ahdistuvani katsellessani vanhaa ideakarttaa, jotenka heitin sen pois ja päätin tehdä uuden. Ajattelin, että tuota kohti en enää ole menossa.

    VastaaPoista