Tammirinne

Tammirinne

maanantai 1. huhtikuuta 2013

ELÄMÄÄ KUISTILLA

Parin viime viikon aikana on elämä taas alkanut kuistillamme. Aamulla avaamme kuistin pariovet auringon alkaessa lämmittää huonetta sen suurten ikkunoiden kautta. Illan tullen taas suljemme ovet. Kuisti on ihana juuri keväistä oleskelua varten. Kesällä se on jopa liian kuuma paikka oleskeluun. Nyt juuri sen lämmöstä nauttivat kissat sekä niiden emäntä ;).Koitin tänään järjestellä lehtileikkeitäni. Lehdistä on tullut napsittua inpiroivia sivuja liittyen sisustukseen, puutarhaan, käsitöihin ja tuunailuun tms. Kunnianhimoinen tavoitteeni oli ensin alkuun, että en vaan järjestelisi jo ottamiani leikkeitä, vaan kävisin myös läpi vanhat Kotivinkit, Talo & Kodit jne. ja ottaisin talteen vain itselle mieluisat jutut ja kuvat. No joo, loputon homma ja onks edes järkee! Sit vielä oli tarkoitus et Lantlivit ja Maalaisunelmat säilytän kokonaisuudessaan.

Ensinnäkin, kun aloitin vanhojen lehtileikkeiden läpikäynnin, niin huomasin et niis oli paljon sellasta mikä ei kiinnosta mua enää. Oma maku muuttuu. Niinpä sit aloin ajatella, et jos näin käy niin olenkin ehkä nyt tämän hetkisellä sisustus mielialalla heittämässä pois sellasta mikä saattais tulevaisuudessa just inspiroida. Lopputuloksena, säästän vaivaa ja kokonaisia lehtiä. Heh! Ainakin toistaiseksi, kunnes uusi hurja järjestely innostus taas valtaa. Mut hei sain kuitenkin jo olemassa olevat lehtileikkeet kansioon.
Muuten Tildalla oli ihan omat kuistihommat tänään ja vissiin on ollu monesti aikaisemminkin jäljistä päätellen. ks. kolmas kuva lehtilaatikosta. Ihan sekaisin oli koko katti, mut siitä lisää seuraavassa postauksessa.

2 kommenttia:

  1. On pitänyt tehdä toi sama juttu miljoona kertaa..aloitan ja sitten vaan selaan lehden ja heitän menemään...

    Tää voi olla tosi tyhmää mutta onko mahdollista että poistat robottivahvistuksen kommentoinnista? :))

    VastaaPoista
  2. Juu siis voisin kyl poistaa. Se on aika ärsyttävä, mut ei ole vaan tullut mieleen tehdä sille mitään. Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista