Tammirinne

Tammirinne

lauantai 19. tammikuuta 2013

Viikonlopun nautintoja


 Tulppaanit ovat niin piristävän värikkäitä ja raikkaita keskellä valkoista ja harmaata talvimaisema, joka avautuu olohuoneen suurista ikkunoista. Oi että, kun alkaa odottaa kevättä. No kohta se tuleekin :). Kiitos ystävälle ihanista kukista!



Lantliv saapui eilen postilaatikkoon. Jee! Heti piti selata lehti pikaiseen läpi ja nyt se odottaa olkkarin pöydällä, että ehdin  paneutumaan siihen oikein kunnolla. Ja ruotsinkielen taidot sen kuin paranee, heh. Tai ainakin kielen ymmärtäminen. Tein muuten edellisen Lantivin ohjeen mukaan pitsaa. Mies "ihmetteli" miten voin tehdä ruotsin kielisestä ohjeesta mitään, kun en edes osaa ruotsia. Sanoin kyllä sen verran osaavani. Siihen hän tavalliseen tapaansa asiaa varmistaakseen kysyi mitä ruokaohjeiden otsikossa sanotaan. Huomasin, etten sanatarkasti osannut sitä kääntää, mutta asian uskoin silti ymmärtäväni. Niin, se kai kuitenkin on tärkeintä? Asian ymmärtäminen. 


Ollaan saatu (tai mies on saanut) saunan led-valot ja musiikkisysteemit asennettua. On mukavaa asettua lämpimään saunan lauteille makaamaan ja kuunnella samalla rauhoittavaa musiikkia. En olisi etukäteen uskonut, että se on niinkin mukavaa. Hassua oli, että Tildakin tykkäsi saunamusiikista. Tai niin ainakin eläintä inhimillistävä omistaja on taipuvainen uskomaan. Se nimittäin ei ole aiemmin viihtynyt niin pitkään saunan ylälauteilla kuin nyt musiikkien tultua. Jäi vielä lauteille makoilemaan senkin jälkeen, kun muut olivat jo sieltä poistuneet ja tuli itse pois vasta, kun sammutettiin musiikit. Kumma kissa :).


Huom! Yläkuvassa kiuas ei ole lämmin.


1 kommentti: