Tammirinne

Tammirinne

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Pöllö, pöllömpi, pöllöin


Niin sitä jälleen kerran tuli innostuttua uudesta väkerrys jutusta. Kuten olette saattaneet jo päätellä, on kyse pöllöistä. Pienistä n. 5cm x 5cm kokoisista minilinnuista, jotka voi halutessaan laittaa roikkumaan reppuun, avaimiin, naulakkoon tms. Pöllöjä on syntynyt tähän mennessä jo yli kymmenen.

 

 Hyödyllinen osa tässä väkertämisessä oli, että sain käyttöön edes osan pienistä kangastilkuista, joita olen uskollisesti säilönyt. (Välillä poisheittämistäkin miettien.) 

Kyllä tuli mukava olo, kun sai hyödynnettyä kangaspaloja sekä narun- ja langanpätkiä. Välillä kun tuntuu, että kaikkea säästää nurkkiin, eikä niillä tee mitään. No tämä säästäminen on tietysti aika pienestä päästä.Kuvan päällimmäisestä kirjasta se ajatus sitten lähti... Kirja muuten sisältää monenlaisia pieniä ompelu ym. juttuja, että ketä kiinnostaa, niin lainaamaan kirja vaikka kirjastosta. Näperryksiä - Minikokoisia aarteita itselle ja lahjaksi nimellä löytyy. Oman paikkakuntani kirjaston kirja nyt tietenkin sattuu olemaan allekirjoittaneen kotona, että vähän joudutte innokkaat odottelemaan. Sen verran täytyy vielä sanoa, että hiukan olen pöllöohjetta muokannut. Alkuperäisessä ohjeessa pöllön alareuna on kiristetty langalla suht pyöreäksi. Halusin jättää omilleni vähän niin kuin jalat.Aiemmassa postauksessa kertomastani lentopalloturnaukseen osallistuvasta joukkueestamme tuli sittem EsSUt. Essujen ylijäämäpaloista syntyi vielä viirinauha, jossa joukkueemme nimi komeilee.

Heissan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti