Tammirinne

Tammirinne

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ei työt tehden lopu... ... tai siltä ainakin tuntuu! Puuhommia, haravointia, risujen keräystä + normaalit arjen askareet. Siinäpä sitä hommaa on Pääsiäisen pyhiksi ylin kyllin. Jaa niin lisättynä purkutalkoot ystävien luona. No vika ei suinkaan ole hommien määrässä vaan tekijässä. Luonteellaan kun haluaisi saada kaiken valmiiksi, tehdyksi. Kasvunpaikka sanoisin!

... Mutta, mutta, katsokaa kuinka kaunista koivupuuta. Voi vitsi! Koivu on jo kuorensa vuoksi mun mielestä tosi nätti, mutta kyl on just sahattu puu myös sisältä kaunista katsella. Ja risut oikein kutsuisivat kietomaan kranssipohjia, taivuttamaan niitä koreiksi tms. Yhtään pohjaa en kuitenkaan ole tehnyt enkä koria aloittanut väsäämään. Aika on mennyt muuhun. 

Siispä ystävät, jos olette risuja vailla, niin hakemaan vaan! Näitä riittää. 


Pieni mänty saa nyt valoa osakseen, kun on iso kaveri viereltä pois. Niin oli aika suuren väistyä ja pienen kurottautua kohti yläilmoja :).Kaikki talteen ja mahdollisimman vähän hukkaan! Keltaiset kottikärryt väriläiskänä.

2 kommenttia:

  1. Voi että,saisinpa tuollaista käsiini!! Upeaa puuta <3

    VastaaPoista
  2. Toisaalta ihan säälittää pistää takkapuiksi. Mutta hyvää lämpöä tuo kunnon koivu. Ihan on eri, jos lämmittää vaikka kuusella. Eikä räiski.

    VastaaPoista