Tammirinne

Tammirinne

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Vihdoinkin valoa :)

 Enpä tiedä saako kuvasta mitään selkoa, mutta auringon paisteella oli seurauksensa. Itse asiaas moniakin. Olin juuri herännyt lauantai aamuna viikko sitten ja istuskelin olohuoneen sohvalla nauttien aamukahvista ja auringonvalosta, kun alkoi kuulua kauhea jytinä. Kaikki se viime aikoina katolle kerääntynyt lumi valui ryminällä alas kaataen ja rikkoen terassin ristikkoaidat sekä lampun. Juuri edellisenä iltana oltiin keskusteltu lumien poistamisesta katoilta ja päädytty siihen ettei vielä ainakaan poistamiseen ryhdytä. Eipä tarvinnut ryhtyä missään vaiheessa. Lumien sulaessa onkin sitten aivan toisenlaiset hommat edessä. Kuvassa lunta on jo jonkin verran lapioitu terassilta pois kauemmas pihalle, jottei talon seinusta ihan uisi lumien sulaessa.

Pitihän sitä vähän kokeilla että tarkeneeko jo, ja kyllähän sitä hyvin tarkeni. Liian kirkasta vaan oli lukea, vaikka aurinkolasitkin oli käytössä. Kirkas vaan on kun ei ole oikein silmät tottunut. Kyllä jo odottaa kaikkien lumien sulamista, vaikka toisaalta hyvä kun ovat vielä vähän aikaa valostuttamassa maisemaa ilta-aikaan.


Erään (en muista nimeä) blogin innoittamana halusin kokeilla ommella keväisiä lintuja. Lähinnä suunnittelin vieväni ne töihin koristeiksi, mutta lopulta kaksi jäi kotiinkin. Ainakin toistaiseksi. Siinä sitä ompelusekamelskaa keskellä keittiötä. Olis ihan kiva, kun vois aina jättää kaikki korttityöt ja ompelujutut paikoilleen odottamaan seuraavaa hetkeä, mutta eipä noita kauaa viitti katsella keittiössä. Alla myös työn tuloksia.
 


2 kommenttia:

  1. No huh, hyvä ettei kuitenkaan pahemmin käynyt! Nyt on kaikenlaista ongelmaa ollutkin noiden lumien kanssa.

    Linnut on suloset!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, onneks kukaan ei ollut alla. Aidat saa aina uusittua. Paljon on ollu lumiongelmia joo, mut kyl se on ollu kivaaki kun on saatu nauttia lumisesta maisemasta ja talviurheilusta oikein kunnolla. Tai ne ovat saaneet ketkä ovat halunneet, itse en oo hiihtämäs tai luistelemas ollu. Pulkkamäessä kyllä vähän töiden puolesta :)

    VastaaPoista