Tammirinne

Tammirinne

lauantai 2. helmikuuta 2013

Kiipeilypuu

To do listallani jo pitkään ollut homma sai tekijänsä tänään. Pääsin eilen sattumalta käymään Honkkarissa ja kerrankin muistin hankkia narua kissojen puuhun. Meillä on sisällä kelopuu kissoja varten. Se on kiinnitetty kattopalkkiin ruuveilla. Lattialla puun alla on palanen kumia, jottei puu liiku paikaltaan. Tykkään tällaisesta ratkaisusta kissan kiipeilypuuksi, ei oikein innosta ne kauppojen valmiit jutut. Mut joo, aina välillä tarvii uusia puuhun narua, kun on niin kovassa käytössä.


Tarvitaan siis liimaa ja narua... Tällä kertaa ajattelin kokeilla kestäisikö paksumpi sisalnaru paremmin käytössä. Vaihtelun vuoksi mukaan tarttui tummanruskeaa narua. Olis kyl voinut olla parempi vaan ottaa vaaleeta.



Minun puu! Meidän pienempi kissa on todellinen puun omistaja ;). Vanhemman kissan ei tarvitse kuin vähän käydä raapaisemassa puuta, kun jo Tilda ilmestyy paikalle. Samoin käy, jos itse kosketan puuta niin, että Tilda sen kuulee. Aina silloin sen tarvitsee kiiruhtaa puulle ja kiivetä ylös kuningattaren elkein.
 




2 kommenttia:

  1. Hyvin on kissat puuta kuluttaneet. tuo ruskea naru näyttää herkulliselta. Ja kissa on kaunis kuin mikä.

    Iiris

    VastaaPoista