Tammirinne

Tammirinne

torstai 20. toukokuuta 2010

Jee, aurinkoa ja lämpöä riittää


Itse puristettua appelsiini/mandariinimehua aurinkoisella takapihalla. Nam!

Narsissitkin ovat vihdoin auenneet, joskin kukkiminen tuskin kestää näissä helteissä pitkään :) On ollut hienoa nautiskella komeista keleistä. Tällä hetkellä on mukavaa, kun saa olla töissäkin ulkoilmassa.

maanantai 10. toukokuuta 2010

Liikaa kiirettä?


Kevät lähestyy loppuaan ja kesän pitäisi alkaa? Eipä siltä kyllä ihan vielä tunnu, kun pihalla on kylmä ja puissa ei ole vielä edes kunnolla hiirenkorvia. Kevätkiireet ovat kuitenkin olleet jo jokun aikaa ja jatkuvat edelleen. Monta asiaa pitäisi saada tehtyä ennen kesänlomia. Ja vielä enemmän olisi asioita, joita haluaisi tehdä pihalla ja sisällä. Nyt kun valo on lisääntynyt ja energia sen myötä. Mutta ... jokin laittaa hanttiin tässä kaikessa tekemisessä :(

Oltiin ostamassa äitienpäiväkukkia, ja tämä valkoinen ruusu näytti niin kivalta peltisessä purkissaan, että hankin sen ihan itselle. Nyt se koristaa keittiön pöytää.

maanantai 3. toukokuuta 2010

Risuja, risuja, risuja


Uusi hulluus taisi iskeä Vappuna! Nimittäin risuhulluus. Niitä oli jokapuolella, eikä niiden ohitse vaan voinut millään kävellä. Tuulinen ilma sai aikaan sen, että jo kertaalleen katsotuissa paikoissa oli kohta taas lisää oivallista kranssiainesta. Niinpä pitkin rantaa talsiessani mukaan tarttui aina vain lisää risuja, joista aikani kuluksi pyörittelin muutamia pohjia. Mitään sen erikoisempaa ei tullut kokeiltua.

 Vähän asetelmaa...


sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Maariankala


Pitihän se kuvata, kun ei koskaan aikaisemmin ole kampelaa elävänä nähnyt. Mielenkiintoinen otus! Ihan sattumalta tuli Trivial pursuitissa illan aikana kysymys. Mitä kalaa kutsutaan myös Maariankalaksi? Enpä tiennyt, mutta nyt tiedän :)



Myös muuta merellistä tuli kuvattua. Rannalta löytyi paljon pikkusimpukoita.