Tammirinne

Tammirinne

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pääsiäislomalla


Tässä hiukkasen kuvia meidän pääsiaiskoristeluista. Noi munat oli ihan kivoja, kun muistuttavat melko paljon aitoja kuitenkin, vaikka ihan muovisia ovatkin. Yläkuvassa harmittavasti just näkyy noi reiät, mistä oon vetäny pois ripustusnarut :( No olishan tietty aidoisskin se reikä mistä täytteet on puhallettu pois. Ja VILLIVIINI sopii AINA, vuodenajasta riippumatta. HEH! Tällaisia kuvia tällä kertaa näin pikaisesti laittettuna, mutta loppuviikosta lupaan laittaa lisää jotakin, kun on enemmän aikaa siihen. Lomalla kun tunnetusti on aina jotakin tekemistä. Yleensä kyllä mukavaa sellaista.



lauantai 20. maaliskuuta 2010

Viikonlopun viettoa

Taas on lauantai aamu aloitettu kupillisella kahvia (toinen menossa), ihanien blogien tutkailulla ja tulevan päivän suunnittelulla. Energiaa olis kaikkeen kivaan puuhailuun :) Tänään olis tarkoitus lähetä ANTIIKKI- JA KÄDENTAIDOTMESSUILLE Turkuun, Jee, jee! Ainakin viime vuonna, kun ekaa kertaa kävin, niin siellä oli kaikkea kivaa katseltavaa. Ja jotakin pientä oli kotiin tuomisinakin. Nyt ei kyllä tarttis olla, koskapa joka paikka on jo NIIN liian täynnä.

Tekemistä mitä ajattelin tähän viikonloppuun vois olla pääsiaisruohon (tällä kertaa ohran) istutus. Sit olis kiva hakee joku helmililja tai vastaava puutarhalta. Myös halusin kokeilla Hildurin ehdottamaa tapetin laittamista valokuvan taustaksi. Jotakin keväistä sellaista vois tehdä! Ja Henun tulitikkulaatikoita vois kans koittaa päälystää keväisin värein tietysti. Mitäpä muutakaan tähän vuodenaikaan voisi olettaa.

Vähän viime keväisiä kuvia ...



lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tapettiväkerrys


Tällainen kortti syntyi tapettimallien innoittamana. Tekis mieli tehdä lisää erisävyisinä. Katsotaan saanko aikaiseksi! Yleensä tykkään maalata korttiin jonkun kuvan taustan sävyihin sopivana, mutta toki tällai tulee vielä yhteensopivampi jotenkin, eikä ole epäonnistumisen riskiä niin paljon, kuten jos yrittää maalata jotakin kuvaa. Jos saan tehtyä lisää kortteja niin pistän uusia kuvia tähän.




Muutaman sain väsättyä lisää... yllä kuvia niistä.

Katsokaa alempi kirjoitus ja kommentoikaa mistä tykkäätte :) Ja tietty vinkkejä mihin vois käyttää saapi laittaa mielellään. Olis kiva kuulla niitä!

Tapetteja osa 2: Vihreää...


Nyt olis vuorossa vihreän sävyiset kaunistukset tai kauhistukset. Riippuen vähän mausta ja mallista. Heh! Tää eka on mun mielestä hieno. Sama kuosi oli myös sinisen sävyisenä ja siitäkin tykkäsin.
                                        
3.
4. 

Täst alimmaisesta voisi saada ihan kivan korttipohjan ja miksei muistakin saisi. Tarviis vaan olla aika yksinketainen kuva, jottei tuu liikaa noinkin voimakkaiden taustojen kanssa.


Näissä taas kivat sävyt mielestäni :)




Sitten tuota huh, huh puolta vähäsen yllä ja alla...

10. 

Ja paluu rauhallisiin malleihin...

13. 

Kertokaapa vähän mitkä mallit teidän silmäänne miellyttävät ja mihin voisitte tapetteja käyttää? Joskus on kiva esim. jos saa jotakin hienoa jäännöstapettia rullallisen niin päälystää kenkälaatikko sillä. Tulee hienoja. Ja sitten töissä lasten kanssa ollaan käytetty vihkojen päälysteinä, maalausten alustoina niinkuin kehyksinä jne. Tapeteista on moneen ja ovat usein tosi paljon hienompia väreiltään kuin valmiit askartelukartongit ja paperit. Onneks kyl niitäkin on jo alettu tekemään myös pehmeämmillä sävyillä ja enemmän "luonnonmukaisemmiksi".

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tapetteja osa1: Sinisiä sävyjä

Kun ideoita olisi ja ajattelee ettei aikaa niiden toteuttamiseen ole, niin yllättäen löytyy sitä aikaakin :). Tapettien kuvaus piti tietenkin päästä tekemään päivällä, kun on mahdollisimman valoisaa. Ja päivisin aika menee yleensä töissä! Mut sattuiki niin että työvuoroni vaihtui täksi päiväksi iltaan, joten aikaa päiväkuvaukseen järjestyi sopivasti. Jee, jee :)




Näistä vaaleammista sävyistä tykkään enemmän. Harmi vaan etten oikein saa sävyjä kuvaan oikeanlaisiksi. Ovat kauniimpia luonnossa.
 







maanantai 8. maaliskuuta 2010

Vihdoinkin valoa :)

 Enpä tiedä saako kuvasta mitään selkoa, mutta auringon paisteella oli seurauksensa. Itse asiaas moniakin. Olin juuri herännyt lauantai aamuna viikko sitten ja istuskelin olohuoneen sohvalla nauttien aamukahvista ja auringonvalosta, kun alkoi kuulua kauhea jytinä. Kaikki se viime aikoina katolle kerääntynyt lumi valui ryminällä alas kaataen ja rikkoen terassin ristikkoaidat sekä lampun. Juuri edellisenä iltana oltiin keskusteltu lumien poistamisesta katoilta ja päädytty siihen ettei vielä ainakaan poistamiseen ryhdytä. Eipä tarvinnut ryhtyä missään vaiheessa. Lumien sulaessa onkin sitten aivan toisenlaiset hommat edessä. Kuvassa lunta on jo jonkin verran lapioitu terassilta pois kauemmas pihalle, jottei talon seinusta ihan uisi lumien sulaessa.

Pitihän sitä vähän kokeilla että tarkeneeko jo, ja kyllähän sitä hyvin tarkeni. Liian kirkasta vaan oli lukea, vaikka aurinkolasitkin oli käytössä. Kirkas vaan on kun ei ole oikein silmät tottunut. Kyllä jo odottaa kaikkien lumien sulamista, vaikka toisaalta hyvä kun ovat vielä vähän aikaa valostuttamassa maisemaa ilta-aikaan.


Erään (en muista nimeä) blogin innoittamana halusin kokeilla ommella keväisiä lintuja. Lähinnä suunnittelin vieväni ne töihin koristeiksi, mutta lopulta kaksi jäi kotiinkin. Ainakin toistaiseksi. Siinä sitä ompelusekamelskaa keskellä keittiötä. Olis ihan kiva, kun vois aina jättää kaikki korttityöt ja ompelujutut paikoilleen odottamaan seuraavaa hetkeä, mutta eipä noita kauaa viitti katsella keittiössä. Alla myös työn tuloksia.