Tammirinne

Tammirinne

lauantai 1. elokuuta 2009

Tapetteja ja yllätyksiä

Tänään aamusta kävin ostamassa työhuoneeseen tapetit ja lattiat. Onneks löytyi vielä samaa laminaattia ku oltiin pari vuotta sitten laitettu makkariinkin. Olipas vaikea taas tehdä valinta eri tapettien välillä vaihtoehtoja kun on niiiin monia. Toisaalta tietty helpotti, ku suurinpiirtein ties minkälaista on hakemassa. Lopulta vaihtoehdot rajautuivat kolmeen beigen sävyiseen. Tässäpä valintani tulos. Toivottavasti näyttää hyvältä myös seinässä.Tapetissa on kukkakuvio, mikä näkyy hyvin läheltä, mutta kauempaa katsottuna ei ollenkaan. Mies kyllä sanoi, että missä tässä muka kukkasia on? Myös lattiamateriaali näkyy kuvassa.



Samaan juttuun sopinee myös muutama kuva aarreaittani salin tapeteista.



Iltapäivällä ehdittiin vielä vierailla kotikuntamme Elopäivillä. Kaikenlaista kivaa löytyi kirpparikojuista, mutta ei raaskinnut ostaa. Äitini on jo pitkään kysellyt mitä haluaisin 30v. lahjaksi. Vastaukseksi olen kertonut, et kiva olis saada jotakin vanhaa. Nyt sellainen vanha sitten löytyi. AB Tedecon pikkulokeroinen laatikko, johon ajattelin kerätä pieniä vanhoja aarteitani. Hiukan oli lopulta liiankin pieniä lokeroita, mutta ei haittaa :). Kyllä sinne aina jotakin mahtuu. Asuntomme entisillä asukkailla oli eteisen seinällä vastaavanlainen lokerikko ja jo silloin sellainen jäi mieleeni. Ajattelin, että sellaisen voisi joskus itsekin hankkia.

1 kommentti:

  1. Vihdoin ehdin ihastelemaan sun blogia ajan kanssa. mukavia juttuja ja upeita kuvia aarteistasi. Tapettivalinta on musta kanssa onnistunut, meille voisi olla samanlainen passeli harmaana tai sitten laitetaan ne vanhat, katotaan miten huone kehittyy.
    Laatikko on oikein kiva ja osuva lahja sulle.
    -H

    VastaaPoista